ControlByWeb X-400 ™ -modulaarinen Web-pohjainen I/O kontrolleri!

ControlByWeb X-400 ™ -modulaarinen Web-pohjainen I/O kontrolleri!Modulaarinen, web-pohjainen teollisuus I/O-ohjain, jonka avulla voit lisätä erilaisia I/O-yhdistelmiä räätälöidäksesi sen sovellukseesi. Laajennusmoduulit voidaan joko kytkeä suoraan X-400:een laajennusväylän kautta tai voit kytkeä Stand-Alone ControlByWeb-laitteet Ethernet-verkon, ja myös Internetin kautta.

X-400™ on täysin varustettu Ethernet I/O -ohjain. Lisää jopa 32 laajennusmoduulia ja tai etä I/O-laitteita etävalvontaan ja -ohjaukseen jopa 100 I/O: lle.

✅ Luo mukautettu logiikka tarvittaessa ilman komentosarjoja käyttämällä X-400: n intuitiivista Task Builder -sovellusta. Valvo ja monitori antureita ja ohjausreleitä X-400: n sisäänrakennetulla verkkoliittymällä.
✅ Voidaan hallita ja/tai monitoroida minkä tahansa TCP/IP-verkon kautta, mukaan lukien yksityiset verkot, IP-pohjaiset teollisuusohjausverkot ja Internet.
✅ X-400: lla on sisäänrakennettu verkkopalvelin - Asenna, hallitse ja seuraa tavallisella selaimella (tai käyttämällä CBW-mobiilisovellusta). Ohjelmistoa ei tarvita, ohjelmointia ei tarvita eikä lisenssejä ostaa.

X-400 tukee P2P-yhteyttä ControlByWeb-laitteiden välillä. X-400 voi kommunikoida kaikkien laajennusmoduulien ja muiden ControlByWeb-laitteiden kanssa, mutta tarjoaa välitöntä tiedonsiirtoa X-400-sarjan tuotteiden välillä. Tämä tarkoittaa, että X-400-ohjain voi monitoroida ja ohjata muiden X-400-sarjan tuotteiden I/O:ita ikään kuin ne olisi kytketty suoraan ohjaimeen! 

Linkki ControlByWeb-tuotteisiin kaupassamme: ControlByWeb