Johtavaa tekniikkaa Ethernet-releissä, tiedonkeruussa ja etävalvonnassa

Johtavaa tekniikkaa Ethernet-releissä, tiedonkeruussa ja etävalvonnassa

ControlByWeb Ethernet I/O -tuotteet on suunniteltu erittäin luotettaviksi web-ohjauksessa ja sähkölaitteiden valvonnassa. Niissä on erilaisia I/O-tuotteita, kuten alkuperäinen WebRelay ™ verkko-ohjattu rele digitaalisella tulolla, joka kehitettiin jo vuonna 2005. ControlByWeb on sittemmin valmistanut huippuluokan tuotteita teollisuuden automaatioon, tiedonkeruuseen ja seurantaan.

Monet heidän tuotteistaan sisältävät erilaisia tuloja ja lähtöjä, kuten rele-lähtöjä, digitaalisia tuloja, analogisia tuloja, 1-johdinväylän lämpötilan ja kosteuden seurantaan jne., joita voidaan käyttää sisäänrakennetun ohjelmistonsa kanssa sähkölaitteiden kauko-ohjaukseen / valvontaan. Suurin osa heidän I/O-tuotteistaan tukee sähköposti-ilmoituksia, ajoitusta, dataloggausta, BASIC-tulkkia, viestintää useiden protokollien (Modbus, SMNP, SMTP jne.) kanssa ja monia muita ominaisuuksia.

Kaikissa ControlByWeb-tuotteissa on sisäänrakennetut verkkopalvelimet, ja niitä voidaan määrittää, valvoa ja hallita verkkoselaimella. Lisäksi heidän tuotteitaan voidaan valvoa ja hallita mukautetuilla tietokonesovelluksilla sekä CBW Mobile -sovelluksella kaikilla älypuhelimilla ja tableteilla. Eikä tarvita erityistä ohjelmistoa, ei ajureita asennettavaksi eikä maksaa mitään kk-veloitusta ohjelmiston käytöstä.

Lue koko uutinen: https://timeless.fi/news/controlbyweb/leading-technology-in-ethernet-relays-data-acquisition-and-remote-monitoring/