ControlByWeb: Lämpötilan etävalvonta ja/tai hallinta sisä- ja ulkotiloissa.

ControlByWeb: Lämpötilan etävalvonta ja/tai hallinta sisä- ja ulkotiloissa.

ControlByWeb kehittää ja valmistaa teollisia I / O-laitteita, jotka ovat ihanteellisia melkein mihin tahansa lämpötilan seuranta- ja säätösovellukseen. Ne integroituvat ohjausjärjestelmiin, kuten SCADA ja DCS, yleisten tiedonsiirtoprotokollien kuten Modbus TCP/IP  kanssa.

Ethernet- ja Wi-Fi I/O -moduulit ja lämpötila-anturit

ControlByWeb on erikoistunut Ethernet- ja Wi-Fi -pohjaisiin lämpötilan valvontaan ja ohjaukseen joko erillisenä laitteena, pienenä tai keskisuurena lämpötilan säätöjärjestelmänä tai osana suurempaa teollista ohjausjärjestelmää.

Joustavat lämpötilanvalvontaratkaisut

ControlByWebin I/O-moduulit ja anturit ovat luonnostaan joustavia, koska ne ovat yhteensopivia erilaisten prosessilaitteiden, ohjausjärjestelmien, tiedonsiirtoprotokollien ja verkkojen kanssa. Asiakkaat luottavat ControlByWebin sovelluksiin teollisuudessa aina kylmäketjun valvonnasta palvelintilojen automaatioon.

Lämpötilan etävalvonta

Sisäänrakennetun verkkopalvelimen, laitteen logiikan ja Modbus TCP/IP -yhteyden ansiosta ControlByWebin I/O-laitteet ovat ihanteellisia lämpötilan etävalvontaan ja -ohjaukseen. ControlByWebin moduulit verkottuvat joko ethernet- tai WiFi-yhteyden kautta ja voivat olla yhteydessä telemetriaan, kuten matkapuhelimeen, radioon ja satelliittiin. Yleisiä sovelluksia ovat pakastimien ja jääkaappien valvonta, rakennusten lämpötilan valvonta ja etäautomaatio sekä omaisuuden valvonta.

Linkki ControlByWeb-tuotteisiin: https://kauppa.timeless.fi/tuoteryhma/controlbyweb-ethernet-io-tuotteet

Lue koko artikkeli pääsivuiltamme: timeless.fi