Tempmate dataloggerit sekä ilmaisimet lääketeollisuuden ja terveydenhuollon toimitusketjun olosuhdevalvontaan

Tempmate dataloggerit sekä ilmaisimet lääketeollisuuden ja terveydenhuollon toimitusketjun olosuhdevalvontaan

Varmista lääkkeiden ja rokotteiden tehokkuus seuraamalla niiden lämpötilaa ja käsittelyä tuotannosta toimitukseen. 

Moderni lämpötilan valvonta ja kylmäketjun seuranta erityisen herkille aineille

Lääketieteen alalla melkein kaikki valmisteet on varastoitava ja kuljetettava määrätyissä lämpötiloissa. Usein tarvitaan dokumentoitu ja turvattu kylmäketju, esimerkiksi veren ja elinten luovutuksiin. Mutta myös lääkinnällisten laitteiden, ruokailuvälineiden ja astioiden puhdistamisen ja steriloinnin aikana on dokumentoitava ja varmistettava, että säädetty lämpötila noudatetaan.

Tempmate.® dataloggereita voidaan käyttää sekä kylmäketjun seurantaan että steriloinnin aikaiseen lämpötilan seurantaan. Dataloggerin tyypistä riippuen joko reaaliaikainen autonominen hälytys tapahtuu heti, kun raja-arvo ylittyy, tai dataloggeri näyttää tilaviestin näytön tai erityisen LED-ilmaisimen kautta ilmoittamalla selvästi, että asetettu raja on ylitetty. Reaaliaikainen hälytys soveltuu erityisen hyvin lääketieteellisiin jääkaappeihin, pakastimiin ja ilmastoituihin pakkauksiin, joihin on varastoitu erilaisia valmisteita. Virhe niiden jäähdytyksessä vahingoittaisi kaikkia valmisteita - nopea tieto kunnosta on välttämätöntä, jotta voit reagoida ajoissa ja välttää valmisteiden menetyksiä.

Lääkkeiden ja rokotteiden toimitusten reaaliaikaiseen seurantaan ja dokumentointiin suosittelemme Tempmate.®-GS dataloggerin käyttöä: Reaaliaikainen lämpötilan, kosteuden, sijainnin, paketin/kontin aukaisun ja siihen kohdistuneiden iskujen seuranta kriittisille kuljetuksille tai paketeille kaikkialla, missä tahansa ja milloin tahansa.

Tutustu Tempmate-tuotteisiin kaupassamme: Tempmate dataloggerit ja ilmaisimet