Aranet Ultrasonic Distance PRO langaton anturi etäisyyden mittaamiseen
Aranet Ultrasonic Distance PRO langaton anturi etäisyyden mittaamiseen Aranet Ultrasonic Distance PRO langaton anturi etäisyyden mittaamiseen Aranet Ultrasonic Distance PRO langaton anturi etäisyyden mittaamiseen

Aranet Ultrasonic Distance PRO langaton anturi etäisyyden mittaamiseen

781,20 €
Sisältää alv. 24.00 %

Mittausalue 0.5m ... 10m. 1x AA paristo (käyttöaika max. 5 vuotta). IP67 suojaluokitus.

Tuotenumero TDSPDM01

Aranetin etäisyysanturi käyttää ultraääntä etäisyyden mittaamiseen kohteeseen. Laite lähettää korkean taajuuden ääniaallon, joka mittaa ajan, joka kuluu aallon saavuttamiseen esineeseen ja sen jälkeen takaisin anturiin. Aranet etäisyysanturi toimii monenlaisten nestemäisten ja ei-nestemäisten materiaalien kanssa. Anturin erilaisiin käytännöllisiin sovelluksiin sisältyy viljatason mittaaminen siilossa tai nesteen tason säilytysastiassa sekä muut käyttötavat.

  • Mittaa: etäisyys
  • Kantama: jopa 3 km
  • Käyttöympäristö: käyttö sisä- ja ulkotiloissa
  • Lähettimen teho: 14 dBm
  • Mittaustietojen siirto tukiasemalle: 1, 2, 5 tai 10 minuutin välein 
  • Akun kesto: jopa 7 vuotta
  • Suojausluokka: IP67
  • Mitat: 53 mmØ x 210 mm

Lue lisää: Aranet - Wireless Monitoring Sensors


Yleistä Aranet PRO järjestelmästä

Langattomat Aranet-anturit lämpötilan, suhteellisen kosteuden, CO2-pitoisuustason, ilmakehän paineen, valaistusvoiman ja etäisyyden seuraamiseksi erilaisissa ympäristöissä. Tiedonsiirto anturien ja Aranet PRO -tukiaseman välillä käyttää maksutonta 868MHz taajuuskaistaa ja kantama voi olla jopa 3 km. Anturit toimitetaan alkaliparistoilla, joissa akun käyttöikä on max. 7 vuotta ja valinnaisesti saatavilla olevilla litiumparistoilla akun käyttöikä max. 10 vuotta. Akun käyttöikä riippuu mittausvälistä (voi olla 1, 2, 5 tai 10 minuuttia) ja anturista.

Aranet PRO -järjestelmissä on ilmainen, helppokäyttöinen Aranet SensorHUB -sovellusohjelma, joka auttaa tarkastelemaan, analysoimaan ja vertailemaan mittaustietoja reaaliajassa, asettamaan hälytysten kynnysarvot, nimeämään anturit uudelleen ja viemään mittaustietoja muiden sovellusten käyttöön. Adaptiivisen suunnittelun avulla tietoja voidaan katsella älypuhelimella, tablet-laitteella tai tietokoneella.