Aranet LUX PRO langaton anturi ympäristön valoisuuden mittaamiseen
Aranet LUX PRO langaton anturi ympäristön valoisuuden mittaamiseen Aranet LUX PRO langaton anturi ympäristön valoisuuden mittaamiseen Aranet LUX PRO langaton anturi ympäristön valoisuuden mittaamiseen

Aranet LUX PRO langaton anturi ympäristön valoisuuden mittaamiseen

669,60 €
Sisältää alv. 24.00 %

Mittausalue 0 – 200 000 lux. 1x AA paristo (käyttöaika max. 5 vuotta). IP68 suojaluokitus.

Toimitusaika 7 - 14 työpäivää
Tuotenumero TDSKLM01

Aranet LUX -anturi tunnistaa ympäristön valon kaikenlaisissa rakennusympäristöissä - toimistoissa, myymälätiloissa, kokoushuoneissa ja muissa paikoissa, jotka vaativat koordinoituja valaistusratkaisuja.

  • Mittaa: Ympäristön valo (lux)
  • Kantama: korkeintaan 3 km
  • Käyttöympäristö: käyttö sisä- ja ulkotiloissa
  • Lähettimen teho: 14 dBm
  • Mittaustietojen siirto tukiasemalle: 1, 2, 5 tai 10 minuutin välein 
  • Akun kesto: Jopa 7 vuotta
  • Suojausluokka: IP68

Lue lisää: Aranet - Wireless Monitoring Sensors


Yleistä Aranet PRO järjestelmästä

Langattomat Aranet-anturit lämpötilan, suhteellisen kosteuden, CO2-pitoisuustason, ilmakehän paineen, valaistusvoiman ja etäisyyden seuraamiseksi erilaisissa ympäristöissä. Tiedonsiirto anturien ja Aranet PRO -tukiaseman välillä käyttää maksutonta 868MHz taajuuskaistaa ja kantama voi olla jopa 3 km. Anturit toimitetaan alkaliparistoilla, joissa akun käyttöikä on max. 7 vuotta ja valinnaisesti saatavilla olevilla litiumparistoilla akun käyttöikä max. 10 vuotta. Akun käyttöikä riippuu mittausvälistä (voi olla 1, 2, 5 tai 10 minuuttia) ja anturista.

Aranet PRO -järjestelmissä on ilmainen, helppokäyttöinen Aranet SensorHUB -sovellusohjelma, joka auttaa tarkastelemaan, analysoimaan ja vertailemaan mittaustietoja reaaliajassa, asettamaan hälytysten kynnysarvot, nimeämään anturit uudelleen ja viemään mittaustietoja muiden sovellusten käyttöön. Adaptiivisen suunnittelun avulla tietoja voidaan katsella älypuhelimella, tablet-laitteella tai tietokoneella.