Aranet NH3 PRO langaton anturi ammoniakki-pitoisuuden valvontaan
Aranet NH3 PRO langaton anturi ammoniakki-pitoisuuden valvontaan Aranet NH3 PRO langaton anturi ammoniakki-pitoisuuden valvontaan Aranet NH3 PRO langaton anturi ammoniakki-pitoisuuden valvontaan

Aranet NH3 PRO langaton anturi ammoniakki-pitoisuuden valvontaan

558,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Mittausalue: 0 ppm –100 ppm (NH3). 1x AA paristo (käyttöaika max. 9 vuotta). IP67 suojaluokitus.

Tuotenumero TDSPG101

Langattomat, paristokäyttöiset anturit käytettäväksi laboratorioissa, karjassa, siipikarjatiloilla ja jätevedenpuhdistamoissa ammoniakkikaasuvuodon seuraamiseksi ja hälytyksen antamiseksi ihmisten ja eläinten suojelemiseksi.

  • Mittaa: Ammonium (NH3) (0 ppm - 100 ppm)
  • Kantama: korkeintaan 3 km
  • Käyttöympäristö: käyttö sisä- ja ulkotiloissa
  • Lähettimen teho: 14 dBm
  • Mittaustietojen siirto tukiasemalle: 1, 2, 5 tai 10 minuutin välein
  • Akun kesto: jopa 9 vuotta
  • Suojausluokka: IP67
  • Mitat: Ø 43 x 147 mm   

Lue lisää: Aranet - Wireless Monitoring Sensors


Yleistä Aranet PRO järjestelmästä

Langattomat Aranet-anturit lämpötilan, suhteellisen kosteuden, CO2-pitoisuustason, ilmakehän paineen, valaistusvoiman ja etäisyyden seuraamiseksi erilaisissa ympäristöissä. Tiedonsiirto anturien ja Aranet PRO -tukiaseman välillä käyttää maksutonta 868MHz taajuuskaistaa ja kantama voi olla jopa 3 km. Anturit toimitetaan alkaliparistoilla, joissa akun käyttöikä on max. 7 vuotta ja valinnaisesti saatavilla olevilla litiumparistoilla akun käyttöikä max. 10 vuotta. Akun käyttöikä riippuu mittausvälistä (voi olla 1, 2, 5 tai 10 minuuttia) ja anturista.

Aranet PRO -järjestelmissä on ilmainen, helppokäyttöinen Aranet SensorHUB -sovellusohjelma, joka auttaa tarkastelemaan, analysoimaan ja vertailemaan mittaustietoja reaaliajassa, asettamaan hälytysten kynnysarvot, nimeämään anturit uudelleen ja viemään mittaustietoja muiden sovellusten käyttöön. Adaptiivisen suunnittelun avulla tietoja voidaan katsella älypuhelimella, tablet-laitteella tai tietokoneella.