Aranet PRO langaton anturi ilmanpaine-eron mittaamiseen
Aranet PRO langaton anturi ilmanpaine-eron mittaamiseen Aranet PRO langaton anturi ilmanpaine-eron mittaamiseen Aranet PRO langaton anturi ilmanpaine-eron mittaamiseen

Aranet PRO langaton anturi ilmanpaine-eron mittaamiseen

431,52 €
Sisältää alv. 24.00 %

Mittausalue alkaen 0.02 Pa. 2x AA paristo (käyttöaika max. 12 vuotta). IP65 suojaluokitus.

Toimitusaika 2 - 4 työpäivää
Tuotenumero TDSPDP01

Aranet paine-ero anturia käytetään mittaamaan kahden pisteen välinen ilmanpaine-ero. Tätä anturia käytetään tyypillisesti LVI-, rakennusautomaatio-, siivoushuoneissa, lääketeollisuudessa ja laboratorioissa. Käyttökohteita ovat tukkeutuneen ilmansuodattimen tunnistus, portaikon paineistus, ilmavirran ja paineen mittaaminen järjestelmän kautta tehokkaaseen ilmanjakoon. Sitä voidaan käyttää myös aina, kun negatiivinen tai positiivinen paine on ylläpidettävä (esim.puhdastilat ja laboratoriot).

  • Mittaa: Hiilidioksidi (CO2) (0 ppm - 9999 ppm)
  • Kantama: korkeintaan 3 km
  • Käyttöympäristö: käyttö sisä- ja ulkotiloissa
  • Lähettimen teho: 14 dBm
  • Mittaustietojen siirto tukiasemalle: 1, 2, 5 tai 10 minuutin välein
  • Akun kesto: jopa 12 vuotta
  • Suojausluokka: IP65
  • Mitat: 154 x 94 x 43 mm

Lue lisää: Aranet - Wireless Monitoring Sensors


Yleistä Aranet PRO järjestelmästä

Langattomat Aranet-anturit lämpötilan, suhteellisen kosteuden, CO2-pitoisuustason, ilmakehän paineen, valaistusvoiman ja etäisyyden seuraamiseksi erilaisissa ympäristöissä. Tiedonsiirto anturien ja Aranet PRO -tukiaseman välillä käyttää maksutonta 868MHz taajuuskaistaa ja kantama voi olla jopa 3 km. Anturit toimitetaan alkaliparistoilla, joissa akun käyttöikä on max. 7 vuotta ja valinnaisesti saatavilla olevilla litiumparistoilla akun käyttöikä max. 10 vuotta. Akun käyttöikä riippuu mittausvälistä (voi olla 1, 2, 5 tai 10 minuuttia) ja anturista.

Aranet PRO -järjestelmissä on ilmainen, helppokäyttöinen Aranet SensorHUB -sovellusohjelma, joka auttaa tarkastelemaan, analysoimaan ja vertailemaan mittaustietoja reaaliajassa, asettamaan hälytysten kynnysarvot, nimeämään anturit uudelleen ja viemään mittaustietoja muiden sovellusten käyttöön. Adaptiivisen suunnittelun avulla tietoja voidaan katsella älypuhelimella, tablet-laitteella tai tietokoneella.