Aranet PAR PRO langaton anturi valovirtauksen tiheyden mittaamiseen
Aranet PAR PRO langaton anturi valovirtauksen tiheyden mittaamiseen Aranet PAR PRO langaton anturi valovirtauksen tiheyden mittaamiseen Aranet PAR PRO langaton anturi valovirtauksen tiheyden mittaamiseen

Aranet PAR PRO langaton anturi valovirtauksen tiheyden mittaamiseen

669,60 €
Sisältää alv. 24.00 %

Mittausalue 0-4000 μmol/s/m2. 1x AA paristo (käyttöaika max. 5 vuotta). IP68 suojaluokitus.

Tuotenumero TDSKAR01

Aranet PAR -anturi mahdollistaa fotosynteettisesti aktiivisen säteilyn mittauksen. Se auttaa määrittämään, kuinka suurelle määrälle valoa kasvit altistuvat.

  • Mittaa: PPFD (fotosynteettisen fotonivirran tiheys)
  • Kantama: korkeintaan 3 km
  • Käyttöympäristö: käyttö sisä- ja ulkotiloissa
  • Lähettimen teho: 14 dBm
  • Mittaustietojen siirto tukiasemalle: 1, 2, 5 tai 10 minuutin välein 
  • Akun kesto: Jopa 7 vuotta
  • Suojausluokka: IP68

Lue lisää: Aranet - Wireless Monitoring Sensors


Yleistä Aranet PRO järjestelmästä

Langattomat Aranet-anturit lämpötilan, suhteellisen kosteuden, CO2-pitoisuustason, ilmakehän paineen, valaistusvoiman ja etäisyyden seuraamiseksi erilaisissa ympäristöissä. Tiedonsiirto anturien ja Aranet PRO -tukiaseman välillä käyttää maksutonta 868MHz taajuuskaistaa ja kantama voi olla jopa 3 km. Anturit toimitetaan alkaliparistoilla, joissa akun käyttöikä on max. 7 vuotta ja valinnaisesti saatavilla olevilla litiumparistoilla akun käyttöikä max. 10 vuotta. Akun käyttöikä riippuu mittausvälistä (voi olla 1, 2, 5 tai 10 minuuttia) ja anturista.

Aranet PRO -järjestelmissä on ilmainen, helppokäyttöinen Aranet SensorHUB -sovellusohjelma, joka auttaa tarkastelemaan, analysoimaan ja vertailemaan mittaustietoja reaaliajassa, asettamaan hälytysten kynnysarvot, nimeämään anturit uudelleen ja viemään mittaustietoja muiden sovellusten käyttöön. Adaptiivisen suunnittelun avulla tietoja voidaan katsella älypuhelimella, tablet-laitteella tai tietokoneella.