Aranet PT100 EXT PRO langaton anturi lämpötilan valvontaan, 1m kaapeli
Aranet PT100 EXT PRO langaton anturi lämpötilan valvontaan, 1m kaapeli Aranet PT100 EXT PRO langaton anturi lämpötilan valvontaan, 1m kaapeli Aranet PT100 EXT PRO langaton anturi lämpötilan valvontaan, 1m kaapeli

Aranet PT100 EXT PRO langaton anturi lämpötilan valvontaan, 1m kaapeli

310,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Mittausalue -190°C ... +260°C. 1x AA paristo (käyttöaika max. 7 vuotta). IP65 suojaluokitus.

Tuotenumero TDSPTE06.010

PT100 EXT -anturit mittaavat ja valvovat ilman, nesteen ja kiinteän pinnan lämpötilaa. Anturi voidaan sijoittaa nesteisiin tai paikkoihin, jotka vaativat läheisiä kosketuslämpötilan mittauksia, kuten lämmitysputket tai maaperä. Käyttötapoja ovat ilmastointi- ja ilmanvaihtojärjestelmät (HVAC), elintarviketeollisuus, kemian ja lääketieteen laboratorio, biotekniikka.

  • Mittaa: lämpötila -190°C ... 260°C
  • Kantamaa: korkeintaan 3 km
  • Käyttöympäristö: käyttö sisä- ja ulkotiloissa
  • Lähettimen teho: 14 dBm
  • Mittaustietojen siirto tukiasemalle: 1, 2, 5 tai 10 minuutin välein 
  • Akun kesto: jopa 10 vuotta
  • Suojausluokka: IP65
  • Mitat: 35mmØx120mm

Lue lisää: Aranet - Wireless Monitoring Sensors


Yleistä Aranet PRO järjestelmästä

Langattomat Aranet-anturit lämpötilan, suhteellisen kosteuden, CO2-pitoisuustason, ilmakehän paineen, valaistusvoiman ja etäisyyden seuraamiseksi erilaisissa ympäristöissä. Tiedonsiirto anturien ja Aranet PRO -tukiaseman välillä käyttää maksutonta 868MHz taajuuskaistaa ja kantama voi olla jopa 3 km. Anturit toimitetaan alkaliparistoilla, joissa akun käyttöikä on max. 7 vuotta ja valinnaisesti saatavilla olevilla litiumparistoilla akun käyttöikä max. 10 vuotta. Akun käyttöikä riippuu mittausvälistä (voi olla 1, 2, 5 tai 10 minuuttia) ja anturista.

Aranet PRO -järjestelmissä on ilmainen, helppokäyttöinen Aranet SensorHUB -sovellusohjelma, joka auttaa tarkastelemaan, analysoimaan ja vertailemaan mittaustietoja reaaliajassa, asettamaan hälytysten kynnysarvot, nimeämään anturit uudelleen ja viemään mittaustietoja muiden sovellusten käyttöön. Adaptiivisen suunnittelun avulla tietoja voidaan katsella älypuhelimella, tablet-laitteella tai tietokoneella.