Aranet Radio Site Survey Ping-Pong Kit antureiden asennukseen
Aranet Radio Site Survey Ping-Pong Kit antureiden asennukseen Aranet Radio Site Survey Ping-Pong Kit antureiden asennukseen Aranet Radio Site Survey Ping-Pong Kit antureiden asennukseen

Aranet Radio Site Survey Ping-Pong Kit antureiden asennukseen

186,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Testeri-kitillä voidaan testata langattoman yhteyden toimivuutta tukiaseman ja asennettavan anturin paikan välillä.

Tuotenumero TDSKPP02

Langattomat, akkukäyttöiset työkalut, jotka on suunniteltu käytettäviksi signaalitestereinä. Kun valitset sijainnin anturin mahdolliselle sijoittamiselle, tarkista vain, onko signaalin voimakkuus riittävä yhdellä anturin painalluksella. Anturit ilmoittavat välittömästi vastaanotetun Aranet-radiopaketin voimakkuuden vihreillä LEDeillä.

Lue lisää: Aranet - Wireless Monitoring Sensors


Yleistä Aranet PRO järjestelmästä

Langattomat Aranet-anturit lämpötilan, suhteellisen kosteuden, CO2-pitoisuustason, ilmakehän paineen, valaistusvoiman ja etäisyyden seuraamiseksi erilaisissa ympäristöissä. Tiedonsiirto anturien ja Aranet PRO -tukiaseman välillä käyttää maksutonta 868MHz taajuuskaistaa ja kantama voi olla jopa 3 km. Anturit toimitetaan alkaliparistoilla, joissa akun käyttöikä on max. 7 vuotta ja valinnaisesti saatavilla olevilla litiumparistoilla akun käyttöikä max. 10 vuotta. Akun käyttöikä riippuu mittausvälistä (voi olla 1, 2, 5 tai 10 minuuttia) ja anturista.

Aranet PRO -järjestelmissä on ilmainen, helppokäyttöinen Aranet SensorHUB -sovellusohjelma, joka auttaa tarkastelemaan, analysoimaan ja vertailemaan mittaustietoja reaaliajassa, asettamaan hälytysten kynnysarvot, nimeämään anturit uudelleen ja viemään mittaustietoja muiden sovellusten käyttöön. Adaptiivisen suunnittelun avulla tietoja voidaan katsella älypuhelimella, tablet-laitteella tai tietokoneella.