Aranet Substrate VWC PRO langaton anturi maaperän analysointiin
Aranet Substrate VWC PRO langaton anturi maaperän analysointiin Aranet Substrate VWC PRO langaton anturi maaperän analysointiin Aranet Substrate VWC PRO langaton anturi maaperän analysointiin

Aranet Substrate VWC PRO langaton anturi maaperän analysointiin

917,60 €
Sisältää alv. 24.00 %

Yhdistetty maaperän kosteuden, lämpötilan ja johtoluvun anturi. 1x AA paristo (käyttöaika max. 5 vuotta). IP68 suojaluokitus.

Toimitusaika 7 - 14 työpäivää
Tuotenumero TDSPHE01

Maaperän kosteusanturi auttaa määrittämään kasvien optimaalisen kastelun osoittamalla säännöllisesti maaperän vesipitoisuus. Anturi on varustettu sisäänrakennetulla lämpötila-anturilla ja EC-mittarilla - luotettava ja helppo tapa selvittää, ovatko lannoitteiden ravinteet riittävät kasvien optimaaliseen kasvuun.

  • Mittaa: maaperän ja alustan kosteus, sähkönjohtavuus, lämpötila
  • Kantama: korkeintaan 3 km
  • Käyttöympäristö: käyttö sisä- ja ulkotiloissa
  • Lähettimen teho: 14 dBm
  • Mittaustietojen siirto tukiasemalle: 1, 2, 5 tai 10 minuutin välein
  • Akun kesto: jopa 7 vuotta
  • Suojausluokka: IP68
  • Kaapelin pituus: 5m

Lue lisää: Aranet - Wireless Monitoring Sensors


Yleistä Aranet PRO järjestelmästä

Langattomat Aranet-anturit lämpötilan, suhteellisen kosteuden, CO2-pitoisuustason, ilmakehän paineen, valaistusvoiman ja etäisyyden seuraamiseksi erilaisissa ympäristöissä. Tiedonsiirto anturien ja Aranet PRO -tukiaseman välillä käyttää maksutonta 868MHz taajuuskaistaa ja kantama voi olla jopa 3 km. Anturit toimitetaan alkaliparistoilla, joissa akun käyttöikä on max. 7 vuotta ja valinnaisesti saatavilla olevilla litiumparistoilla akun käyttöikä max. 10 vuotta. Akun käyttöikä riippuu mittausvälistä (voi olla 1, 2, 5 tai 10 minuuttia) ja anturista.

Aranet PRO -järjestelmissä on ilmainen, helppokäyttöinen Aranet SensorHUB -sovellusohjelma, joka auttaa tarkastelemaan, analysoimaan ja vertailemaan mittaustietoja reaaliajassa, asettamaan hälytysten kynnysarvot, nimeämään anturit uudelleen ja viemään mittaustietoja muiden sovellusten käyttöön. Adaptiivisen suunnittelun avulla tietoja voidaan katsella älypuhelimella, tablet-laitteella tai tietokoneella.