Aranet T/RH PRO langaton anturi säteilysuojalla lämpötilan ja kosteuden mittaamiseen
Aranet T/RH PRO langaton anturi säteilysuojalla lämpötilan ja kosteuden mittaamiseen Aranet T/RH PRO langaton anturi säteilysuojalla lämpötilan ja kosteuden mittaamiseen Aranet T/RH PRO langaton anturi säteilysuojalla lämpötilan ja kosteuden mittaamiseen

Aranet T/RH PRO langaton anturi säteilysuojalla lämpötilan ja kosteuden mittaamiseen

384,40 €
Sisältää alv. 24.00 %

Mittausalueet: -40°C ... +60°C (lämpötila) ja 0% ... 100% (suhteellinen kosteus). 1x AA paristo (käyttöaika max. 7 vuotta). IP68 suojaluokitus.

Tuotenumero TDSPT009

Konvektio-säteilysuoja yhdessä lämpötila- ja suhteellisen kosteuden anturin kanssa tuottaa tarkkoja ilman lämpötilan mittauksia kasvihuoneympäristössä. Auringon lämpöä käytetään putken ilman lämmittämiseen pystysuuntaisen ilmavirran aikaansaamiseksi, mikä auttaa saamaan tarkkoja lämpötilalukemia, joihin aurinko säteily ei vaikuta. Ratkaisu on langaton ja akkukäyttöinen, eikä tarvita ulkoisia energialähteitä tai lisälaitteita.

 • Mittaa: 
  • lämpötila (-40°C ... 60°C)
  • suhteellinen kosteus (0% - 100% RH)
 • Kantama: korkeintaan 3 km
 • Toimintaympäristö: kasvihuone
 • Lähettimen teho: 14 dBm
 • Mittaustietojen siirto tukiasemalle: 1, 2, 5 tai 10 minuutin välein
 • Akun kesto: jopa 10 vuotta
 • Suojausluokka: IP68

Lue lisää: Aranet - Wireless Monitoring Sensors


Yleistä Aranet PRO järjestelmästä

Langattomat Aranet-anturit lämpötilan, suhteellisen kosteuden, CO2-pitoisuustason, ilmakehän paineen, valaistusvoiman ja etäisyyden seuraamiseksi erilaisissa ympäristöissä. Tiedonsiirto anturien ja Aranet PRO -tukiaseman välillä käyttää maksutonta 868MHz taajuuskaistaa ja kantama voi olla jopa 3 km. Anturit toimitetaan alkaliparistoilla, joissa akun käyttöikä on max. 7 vuotta ja valinnaisesti saatavilla olevilla litiumparistoilla akun käyttöikä max. 10 vuotta. Akun käyttöikä riippuu mittausvälistä (voi olla 1, 2, 5 tai 10 minuuttia) ja anturista.

Aranet PRO -järjestelmissä on ilmainen, helppokäyttöinen Aranet SensorHUB -sovellusohjelma, joka auttaa tarkastelemaan, analysoimaan ja vertailemaan mittaustietoja reaaliajassa, asettamaan hälytysten kynnysarvot, nimeämään anturit uudelleen ja viemään mittaustietoja muiden sovellusten käyttöön. Adaptiivisen suunnittelun avulla tietoja voidaan katsella älypuhelimella, tablet-laitteella tai tietokoneella.