Aranet Weight PRO langaton anturi painon mittaamiseen, 0-50kg
Aranet Weight PRO langaton anturi painon mittaamiseen, 0-50kg Aranet Weight PRO langaton anturi painon mittaamiseen, 0-50kg Aranet Weight PRO langaton anturi painon mittaamiseen, 0-50kg

Aranet Weight PRO langaton anturi painon mittaamiseen, 0-50kg

359,60 €
Sisältää alv. 24.00 %

Mittausalue 0 ... 50kg. 1x AA paristo (käyttöaika max. 5 vuotta). IP67 suojaluokitus.

Toimitusaika 7 - 14 työpäivää
Tuotenumero TDSPSV01.050

Kasvin paino on välttämätöntä kasvien kasvun ja biomassan kasvun kvantifioimiseksi. Painoanturi mahdollistaa kasvien kasvun ja kehityksen tarkan seurannan, mikä mahdollistaa kasvien ympäristöolosuhteiden tarkemman optimoinnin. Langatonta painoanturia voidaan käyttää myös varastoissa, elintarviketeollisuudessa ja kuljetuksissa.

  • Mittaa: paino (0-50 kg)
  • Kantama: korkeintaan 3 km
  • Käyttöympäristö: käyttö sisä- ja ulkotiloissa
  • Lähettimen teho: 14 dBm
  • Mittaustietojen siirto tukiasemalle: 1, 2, 5 tai 10 minuutin välein 
  • Akun kesto: jopa 7 vuotta
  • Suojausluokka: IP67
  • Kaapelin pituus: 0,2 m

Lue lisää: Aranet - Wireless Monitoring Sensors


Yleistä Aranet PRO järjestelmästä

Langattomat Aranet-anturit lämpötilan, suhteellisen kosteuden, CO2-pitoisuustason, ilmakehän paineen, valaistusvoiman ja etäisyyden seuraamiseksi erilaisissa ympäristöissä. Tiedonsiirto anturien ja Aranet PRO -tukiaseman välillä käyttää maksutonta 868MHz taajuuskaistaa ja kantama voi olla jopa 3 km. Anturit toimitetaan alkaliparistoilla, joissa akun käyttöikä on max. 7 vuotta ja valinnaisesti saatavilla olevilla litiumparistoilla akun käyttöikä max. 10 vuotta. Akun käyttöikä riippuu mittausvälistä (voi olla 1, 2, 5 tai 10 minuuttia) ja anturista.

Aranet PRO -järjestelmissä on ilmainen, helppokäyttöinen Aranet SensorHUB -sovellusohjelma, joka auttaa tarkastelemaan, analysoimaan ja vertailemaan mittaustietoja reaaliajassa, asettamaan hälytysten kynnysarvot, nimeämään anturit uudelleen ja viemään mittaustietoja muiden sovellusten käyttöön. Adaptiivisen suunnittelun avulla tietoja voidaan katsella älypuhelimella, tablet-laitteella tai tietokoneella.