HW group Ares 10 LTE Tset: 3x anturi ja 2x ilmaisin
 HW group Ares 10 LTE Tset: 3x anturi ja 2x ilmaisin HW group Ares 10 LTE Tset: 3x anturi ja 2x ilmaisin HW group Ares 10 LTE Tset: 3x anturi ja 2x ilmaisin HW group Ares 10 LTE Tset: 3x anturi ja 2x ilmaisin

HW group Ares 10 LTE Tset: 3x anturi ja 2x ilmaisin

533,20 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tulot: 3x anturi (1-Wire / 1-Wire UNI) ja 2x ilmaisin (DI-tulo). Sisältää 1x lämpötila-anturi ja virtalähde.

Tuotenumero 600701

Ares 10 LTE on edullinen teollisuusyksikkö etävalvontaan ja hälyttämiseen LTE:n kautta paikoissa, joissa ei ole LAN-yhteyttä. Sisältää akkuvarmistuksen sähkökatkojen varalle. Kytke korkeintaan 3 ulkoista anturia ja 2 ilmaisinta.

Ares 10 LTE tarkkailee kytkettyjen anturien lukemia. Kun arvo saavuttaa hälytyskynnyksen, laite lähettää sähköpostin tai tekstiviestin (SMS) tai soittaa määritettyihin numeroihin. Käytä ilmaista SensDesk-portaalia tarkastellaksesi mitattua tietoa selkeässä kojetaulussa.

 • 3x 1-Wire UNI / 1-Wire sisääntulo; 2x digitaalituloa S0-pulssinlaskurilla; tallennus yli 250 000 tietueelle; digitaalituloissa on 32-bittiset pulssinlaskurit, jotka säilyttävät arvonsa, vaikka virta katkeaa
 • 5x sähköposti; 5x "SMS + Soitto"
 • Määritä laite tietokoneesta USB-liitännän avulla ilman, että sinun on asennettava mitään lisäohjelmia. Etämääritys on mahdollista myös SensDesk-portaalin kautta.
 • Ares-laitteet tukevat FOTA-ohjelmistoa (Firmware Over The Air) etäohjelmistopäivityksiin. 
 • Yhdistetty LTE:n ja GSM/GPRS:n kautta. APN-luettelo on saatavana maailmanlaajuisesti.
 • Asetetun turvallisen alueen ulkopuolella olevan anturin arvo sekä DI-tilanmuutos lähettää hälytyksen sähköpostitse tai "SMS + Soitto" tai aktivoi releen (kytketyn lisävarusteen "Relelähtö 1-Wire UNI") kautta.
 • Tietoja voidaan lähettää sähköpostin liitteinä tai ladata USB: n kautta.
 • Yhteensopiva useiden muiden valmistajien ohjelmistojen kanssa (SCADA jne.). Esimerkkejä ohjelmoijille tuotteen käytöstä on saatavana HWg-SDK: ssa (Borland C ++, MS Visual, VB, C #, PHP, JAVA ja muita).

Lue lisää: HW group - Monitor and Remote Control