HW group Ares 12 GSM: 14x anturi ja 2x ilmaisin. Demo.
 HW group Ares 12 GSM: 14x anturi ja 2x ilmaisin. Demo. HW group Ares 12 GSM: 14x anturi ja 2x ilmaisin. Demo. HW group Ares 12 GSM: 14x anturi ja 2x ilmaisin. Demo. HW group Ares 12 GSM: 14x anturi ja 2x ilmaisin. Demo. HW group Ares 12 GSM: 14x anturi ja 2x ilmaisin. Demo. HW group Ares 12 GSM: 14x anturi ja 2x ilmaisin. Demo.

HW group Ares 12 GSM: 14x anturi ja 2x ilmaisin. Demo.

Tuotetta rajoitettu erä.
248,00 €
496,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tulot: 14x anturi (1-Wire / 1-Wire UNI) ja 2x ilmaisin (DI-tulo). Akkuvarmistus. Mukana 2x HTemp-1-Wire Outdoor: lämpötila- ja kosteusanturi (3m).

Tuotenumero 600517-DEMO

Ares 12 GMS on teollisuusyksikkö etävalvontaan ja hälyttämiseen GSM:n kautta paikoissa, joissa ei ole LAN-yhteyttä. Sisältää akkuvarmistuksen sähkökatkojen varalle. Kytke korkeintaan 14 ulkoista anturia ja 2 ilmaisinta.

Ares 12 GSM tarkkailee kytkettyjen anturien lukemia. Kun arvo saavuttaa hälytyskynnyksen, laite lähettää sähköpostin tai tekstiviestin (SMS) tai soittaa määritettyihin numeroihin. Käytä ilmaista SensDesk-portaalia tarkastellaksesi mitattua tietoa selkeässä kojetaulussa.

 • 4x 1-Wire UNI / 1-Wire sisääntulo; 2x digitaalituloa S0-pulssinlaskurilla; tallennus yli 250 000 tietueelle; Digitaalituloissa on 32-bittiset pulssinlaskurit, jotka säilyttävät arvonsa, vaikka virta katkeaa
 • 5x sähköposti; 5x "SMS + Soitto"
 • Sisäinen akku tarjoaa varavirtaa jopa 24 tunniksi.
 • Määritä laite tietokoneesta USB-liitännän avulla ilman, että sinun on asennettava mitään lisäohjelmia. Etämääritys on mahdollista myös SensDesk-portaalin kautta.
 • Ares-laitteet tukevat FOTA-ohjelmistoa (Firmware Over The Air) etäohjelmistopäivityksiin. 
 • Yhdistetty GSM / GPRS:n kautta. APN-luettelo on saatavana maailmanlaajuisesti.
 • Asetetun turvallisen alueen ulkopuolella olevan anturin arvo sekä DI-tilanmuutos lähettää hälytyksen sähköpostitse tai "SMS + Soitto" tai aktivoi releen (kytketyn lisävarusteen "Relelähtö 1-Wire UNI") kautta.
 • Tietoja voidaan lähettää sähköpostin liitteinä tai ladata USB: n kautta.
 • Yhteensopiva useiden muiden valmistajien ohjelmistojen kanssa (SCADA jne.). Esimerkkejä ohjelmoijille tuotteen käytöstä on saatavana HWg-SDK: ssa (Borland C ++, MS Visual, VB, C #, PHP, JAVA ja muita).

Lue lisää: HW group - Monitor and Remote Control