HW group Poseidon2 3266 Tset: 8x anturi ja 4x ilmaisin
 HW group Poseidon2 3266 Tset: 8x anturi ja 4x ilmaisin  HW group Poseidon2 3266 Tset: 8x anturi ja 4x ilmaisin

HW group Poseidon2 3266 Tset: 8x anturi ja 4x ilmaisin

483,60 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tulot: 8x anturi (1-Wire UNI / 1-Wire) ja 4x ilmaisin (DI-tulo). Sis. 1x lämpötila-anturi ja virtalähde.

Tuotenumero 600591

Poseidon2 3266 tukee jopa 8 anturia, jotka on kytketty 1-Wire UNI / 1-Wire yli, ja jopa 4 ilmaisinta, jotka on kytketty digitaalituloihin.

Sisäänrakennettua web-palvelinta käytetään laitteen hallintaan. Laitetta ja siihen liitettyjä antureita sekä tuloja voidaan hallita ja monitoroida ilmaisella SensDesk-portaalilla (saatavilla myös SensDesk Mobile iOS:lle ja Androidille).

Poseidon2-laitteet on suunniteltu valvomaan ja hallitsemaan antureita digitaalista I/O:ta verkon kautta suojattujen M2M-protokollien (HTTPs, IPv6, SNMPv3) avulla. Yli 50 SNMP- ja SCADA-sovelluksen tuella Poseidon2-laitteet voidaan integroida laajaan valikoimaan valvonta- ja ohjausjärjestelmiä. MQTT-protokolla mahdollistaa integroinnin Internet-ratkaisuihin. 

  • 8x 1-Wire UNI / 1-Wire sisääntulo; 4x digitaalitulo; tallennus yli 250 000 tietuetta varten; digitaalituloissa on 32-bittiset S0-pulssinlaskurit, jotka säilyttävät arvonsa, vaikka virta katkeaa
  • 5x SNMP trap; 5x sähköposti; 5x "SMS + Soitto" (ulkoisen GSM-yhdyskäytävän tai modeemin kautta)
  • MQTT-yhteensopivuus mahdollistaa yhteyden IoT Hubiin, MS Azureen, AWS IoT: hen, Bluemixin esineiden internetiin ja muihin pilvipalveluihin.
  • Yhdistetty lähiverkon kautta. Konfigurointi sisäänrakennetun web-palvelimen kautta.
  • Hälytysrajan ulkopuolella oleva anturin arvo ja DI-tilanmuutos lähettää hälytyksen sähköpostitse, "SMS + Soitto", SNMP trap tai aktivoi etäreleen toisessa Damocles2- tai Poseidon2-yksikössä.
  • Soitto- tai SMS-hälytyksen yhteydessä käytetään HWg-Trigger-ohjelmistoa (vaaditaan ulkoinen GSM-modeemi) tai HWg-SMS-GW3-yhdyskäytävää samassa lähiverkossa.
  • HWg-PDMS-ohjelmistolla S0-pulssit voidaan muuntaa ajanjakson kustannuksiksi ja viedä MS Excel -sovellukseen.
  • Yhteensopiva useiden muiden valmistajien ohjelmistojen kanssa (SCADA jne.). Esimerkkejä ohjelmoijille tuotteen käytöstä on saatavana HWg-SDK: ssa (Borland C ++, MS Visual, VB, C #, PHP, JAVA ja enemmän).

Lue lisää: HW group - Monitor and Remote Control