HW group Poseidon2 3268 Tset: 8x anturi, 4x DI ja 2x relelähtö
 HW group Poseidon2 3268 Tset: 8x anturi, 4x DI ja 2x relelähtö HW group Poseidon2 3268 Tset: 8x anturi, 4x DI ja 2x relelähtö

HW group Poseidon2 3268 Tset: 8x anturi, 4x DI ja 2x relelähtö

533,20 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tulot: 8x anturi (1-Wire UNI / 1-Wire) ja 4x ilmaisin (DI-tulo). Lähdöt: 2x relelähtö (NO/NC) ja 8x VDO. Sis. 1x lämpötila-anturi ja virtalähde.

Toimitusaika 7 - 14 työpäivää
Tuotenumero 600593

Poseidon2 3268 tukee jopa 8 anturia, jotka on kytketty 1-Wire UNI / 1-Wire yli, ja jopa 4 ilmaisinta, jotka on kytketty digitaalituloihin. Poseidon2 3268 voi ohjata 2 digitaalista NO/NC-relelähtöä sekä jopa 8 virtuaalista digitaalilähtöä (VDO) Poseidon2- tai Damocles2-yksiköissä (M2M).

Sisäänrakennettua web-palvelinta käytetään laitteen hallintaan. Laitetta ja siihen liitettyjä antureita sekä tuloja/lähtöjä voidaan hallita ja monitoroida ilmaisella SensDesk-portaalilla (saatavilla myös SensDesk Mobile iOS:lle ja Androidille).

Poseidon2-laitteet on suunniteltu valvomaan ja hallitsemaan antureita digitaalista I/O:ta verkon kautta suojattujen M2M-protokollien (HTTPs, IPv6, SNMPv3) avulla. Yli 50 SNMP- ja SCADA-sovelluksen tuella Poseidon2-laitteet voidaan integroida laajaan valikoimaan valvonta- ja ohjausjärjestelmiä. MQTT-protokolla mahdollistaa integroinnin Internet-ratkaisuihin. 

 • 8x 1-Wire UNI / 1-Wire sisääntulo; 4x digitaalitulo; tallennus yli 250 000 tietuetta varten; digitaalituloissa on 32-bittiset S0-pulssinlaskurit, jotka säilyttävät arvonsa, vaikka virta katkeaa
 • 2x relelähtö NO/NC; 8x virtuaalinen digitaalilähtö
 • 5x SNMP trap; 5x sähköposti; 5x "SMS + Soitto" (ulkoisen GSM-yhdyskäytävän tai modeemin kautta)
 • MQTT-yhteensopivuus mahdollistaa yhteyden IoT Hubiin, MS Azureen, AWS IoT: hen, Bluemixin esineiden internetiin ja muihin pilvipalveluihin.
 • Yhdistetty lähiverkon kautta. Konfigurointi sisäänrakennetun web-palvelimen kautta.
 • Hälytysrajan ulkopuolella oleva anturin arvo ja DI-tilanmuutos lähettää hälytyksen sähköpostitse, "SMS + Soitto", SNMP trap tai aktivoi etäreleen toisessa Damocles2- tai Poseidon2-yksikössä.
 • Soitto- tai SMS-hälytyksen yhteydessä käytetään HWg-Trigger-ohjelmistoa (vaaditaan ulkoinen GSM-modeemi) tai HWg-SMS-GW3-yhdyskäytävää samassa lähiverkossa.
 • Virtuaaliset digitaalilähdöt (VDO) voidaan yhdistää muiden Damocles2- tai Poseidon2-yksiköiden fyysisiin digitaalilähdöihin (releisiin) samassa LAN-verkossa.
 • HWg-PDMS-ohjelmistolla S0-pulssit voidaan muuntaa ajanjakson kustannuksiksi ja viedä MS Excel -sovellukseen.
 • Yhteensopiva useiden muiden valmistajien ohjelmistojen kanssa (SCADA jne.). Esimerkkejä ohjelmoijille tuotteen käytöstä on saatavana HWg-SDK: ssa (Borland C ++, MS Visual, VB, C #, PHP, JAVA ja enemmän).

Lue lisää: HW group - Monitor and Remote Control