HW group SD-WLD Set: Vuotovahti, PoE tuki, LAN/WLAN
 HW group SD-WLD Set: Vuotovahti, PoE tuki, LAN/WLAN  HW group SD-WLD Set: Vuotovahti, PoE tuki, LAN/WLAN  HW group SD-WLD Set: Vuotovahti, PoE tuki, LAN/WLAN

HW group SD-WLD Set: Vuotovahti, PoE tuki, LAN/WLAN

310,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tulot: 1x vuotovahtikaapeli. Sisältää 2m liitäntäkaapelin + 2m vuotovahtikaapelin ja virtalähteen.

Toimitusaika 7 - 14 työpäivää
Tuotenumero 600729

SD-WLD on yksinkertainen ilmaisin, joka havaitsee vesivuodot kosteutta mittaavan kaapelin avulla. Sen avulla voidaan kytkeä yksi vuotovahtikaapeli, jonka pituus voi olla jopa 85 m. Johdotuksen kokonaispituus voi olla jopa 185m (vuotovahtikaapeli 85m + liitäntäkaapeli 100m).

Vuotovahtikaapeli havaitsee jo muutaman tipan johtavaa nestettä, joten sitä voidaan käyttää myös kondensoitumisen havaitsemiseen.

Varhaisen havaitsemisen ja hälyttämisen ansiosta SD-WLD voi estää odottamattomien haitallisten ympäristöolosuhteiden aiheuttamat merkittävät vahingot.

Laitehallintaa varten SD-WLD sisältää sisäänrakennetun web-palvelimen ja LAN/WiFi-yhteydet. Laitetta voidaan hallita etäyhteyden kautta ilmaisella SensDesk-portaalilla ja SensDesk Mobile-sovelluksella.

Kun laite on määritetty oikein SensDesk-portaalissa, se voi lähettää sähköpostihälytyksen aina, kun määritetty raja-arvo ylitetään. Jos käytät myös SMS-GW3:ta yhdessä portaalin kanssa, hälytykset voidaan lähettää myös tekstiviesteinä (SMS).

  • LAN ja WiFi - 802.11 b / g / n (2.4GHz)
  • Tuki samanaikaiseen LAN- ja WiFi-toimintaan (helppo asennus)
  • 5 V tai PoE-virta
  • Yksinkertainen asennus, tukee DHCP:tä
  • Sulautettu WEB-palvelin
  • Turvallisuus suojattu salasanalla
  • Tuki SensDesk-portaalille

Lue lisää: HW group - Monitor and Remote Control