HW group SensDesk.com -portaali antureiden ja laitteiden etähallintaan
HW group SensDesk.com -portaali antureiden ja laitteiden etähallintaan HW group SensDesk.com -portaali antureiden ja laitteiden etähallintaan HW group SensDesk.com -portaali antureiden ja laitteiden etähallintaan HW group SensDesk.com -portaali antureiden ja laitteiden etähallintaan HW group SensDesk.com -portaali antureiden ja laitteiden etähallintaan HW group SensDesk.com -portaali antureiden ja laitteiden etähallintaan HW group SensDesk.com -portaali antureiden ja laitteiden etähallintaan HW group SensDesk.com -portaali antureiden ja laitteiden etähallintaan HW group SensDesk.com -portaali antureiden ja laitteiden etähallintaan HW group SensDesk.com -portaali antureiden ja laitteiden etähallintaan HW group SensDesk.com -portaali antureiden ja laitteiden etähallintaan

HW group SensDesk.com -portaali antureiden ja laitteiden etähallintaan

0,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

SensDesk.com on verkkopohjainen palvelu HW groupin antureiden ja laitteiden online-etävalvontaan ja hallintaan.

Tuotenumero 600740-FREE

SensDesk.com on verkkopohjainen palvelu HW groupin antureiden ja laitteiden online-etävalvontaan ja hallintaan. Voit seurata lämpötilaa, kosteutta, vesivuotoja, digitaalituloja, jännitettä, virtaa, energiankulutusta ja monia muita. Voit myös ohjata relelähtöjä etäyhteyden kautta.

SensDesk on ilmainen. Käyttäjät voivat seurata mitä tahansa määrää antureita, jotka on kytketty korkeintaan kolmeen HW groupin laitteeseen. Jos sinun on kytkettävä enemmän laitteita, maksetut tilit ovat käytettävissä. Voit myös ostaa oman SensDeskin ja käyttää sitä virtuaalikuvana omalla palvelimellasi.

SensDeskin asentaminen on helppoa, kytke vain HWg laitteesi verkkoon, luo tili ja aloita seuranta! SensDesk on tarkoitettu niin loppukäyttäjille kuin myös satoja laitteita käsittäviin projektiasennuksiin. Se voidaan asentaa myös omille palvelimillesi. Asennus on nopeaa ja helppoa, ja anturimme voivat tarjota tietoja Ethernet-, WiFi-, GPRS-, LTE- tai Narrowband IoT -yhteyksien kautta.

Hälytyspalvelut

Voit asettaa turvalliset arvot kaikille SensDeskiin kuuluville antureille. Jos nämä arvot ylitetään, järjestelmä näyttää hälytyksen kyseiselle anturille. Hälytykset voidaan lähettää edelleen sähköpostiin tai tekstiviesteihin. Kaikki hälytykset, kuten väliaikainen laitteen tai anturin tavoittamattomuus tai arvot, jotka ovat alueen ulkopuolella, tallennetaan tapahtumalokiin järjestelmän helpon diagnoosin helpottamiseksi.

Prosessien etäohjaus ja kytkentä

SensDesk voi tarkkailla ja ohjata kytkettyjen laitteiden virtuaalisia ulostuloja. Käyttäjä voi vaihtaa minkä tahansa lähdön manuaalisesti; lisäksi SensDesk tarjoaa useita yksinkertaisia algoritmeja lähtöjen automaattiseen kytkemiseen anturitilojen mukaan.

Käyttäjän kojetaulu, ryhmät ja sijainnit 

SensDesk tarjoaa työkaluja käyttöliittymän mukauttamiseen. Käyttäjät voivat määritellä anturiensa, laitteidensa ja sijaintiensa nimet. Voit käyttää myös ryhmiin liittyvää seurantaa ja ohjausta. Jos sinulla on 1 anturi tai 1000 anturia, SensDesk tekee hälytysten näkemisestä aina helpon. Kaikki tiedot on esitetty graafisina kaavioina, joissa on näkyvät selkeästi myös eri antureille asetetut hälytysrajat. Tallennetut tiedot voidaan ladata portaalista monissa muodoissa, mukaan lukien XLS, CSV, PDF, JPG, SVG ja muut.

Pika-asennus ja kokoonpano

Kaikissa HW-ryhmän Internet-laitteissa on sisäänrakennettu automaattinen tunnistus SensDesk-portaalille. Uuden laitteen kytkeminen SensDeskiin vie vähemmän kuin 60 sekuntia! Kaikilla antureilla ja laitteilla voi olla mukautetut nimet ja ne voidaan järjestää ryhmiin ja paikkoihin selkeän yleiskuvan tarjoamiseksi käyttäjän mieltymysten mukaan.

Kokeile SensDesk-portaalia demo-tunnuksilla: SensDesk IoT Portal

Kuinka käyttää SensDesk-portaalia: SensDesk – All information in one place