HW group STE2 R2: 4x anturi ja 2x DI, LAN/WLAN, PoE tuki
 HW group STE2 R2: 4x anturi ja 2x DI, LAN/WLAN, PoE tuki  HW group STE2 R2: 4x anturi ja 2x DI, LAN/WLAN, PoE tuki

HW group STE2 R2: 4x anturi ja 2x DI, LAN/WLAN, PoE tuki

285,20 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tulot: 4x anturi (1-Wire) ja 2x ilmaisin (DI-tulo). Sisältää 1x lämpötila-anturi ja virtalähde.

Määräalennus
Alennusprosentti
+ 30 kpl
15%
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää
Tuotenumero 600753

STE2 on laite, joka tarkkailee lämpötilaa ja kosteutta ulkoisilla antureilla, tukee SNMP: tä ja muodostaa yhteyden Internetiin Ethernetin tai WiFi:n kautta. Sisäänrakennettua web-palvelinta käytetään laitteen hallintaan. Laitetta ja siihen liitettyjä antureita sekä tuloja voidaan hallita ja monitoroida ilmaisella SensDesk-portaalilla (saatavilla myös SensDesk Mobile iOS:lle ja Androidille).

Suositun tuotteen versio R2 sisältää nyt uusia ominaisuuksia:

HW group STE2-valvontalaite, jossa on WiFi ja Ethernet, on ollut olemassa jo yli 4 vuotta. Yli 13 000 myytyn yksikön ansiosta se on saavuttanut vahvan jalansijan markkinoilla, ja kasvavan kysynnän vuoksi on aiheellista pitää se ajan tasalla uusimmalla tekniikalla.

Näkyvimpiä eroja STE2 R2: n ja ensimmäisen sukupolven välillä ovat HTTPS-tuki, uudenaikaisempi hallintasovellus, kehittyneempi hallinta tekstiviesteille ja sähköposteille sekä kyky määrittää anturien hälytysrajat etäyhteyden kautta SensDesk.com -portaalista tai laitteen hallintaohjelmasta.  Uudessa STE2 R2:ssa on parempi WiFi-vastaanotto, se on kaiken kaikkiaan nopeampi ja valmis vastaamaan kasvaviin turvallisuusvaatimuksiin.

  • 4x 1-Wire tulo anturille; 2x digitaalinen tulo ilmaisimille
  • Hälytykset sähköpostitse ja tekstiviesteinä (SMS), mukaan lukien mahdollisuus soittaa kohdenumeroon (vaatii ulkoisen yhdyskäytävän)
  • Tuki SNMP v1: lle integroitavaksi NMS-järjestelmiin
  • Yhdistetty lähiverkon ja Wifi:n kautta (samanaikainen yhteys mahdollista). Konfigurointi sisäänrakennetun web-palvelimen kautta.
  • 5 V:n virtalähde tai PoE.
  • Yhteensopiva useiden muiden valmistajien ohjelmistojen kanssa. Esimerkkejä ohjelmoijille tuotteen käytöstä on saatavana HWg-SDK: ssa (Borland C ++, MS Visual, VB, C #, PHP, JAVA ja enemmän).

Lue lisää: HW group - Monitor and Remote Control