HW group WLD2 Set: Vuotovahti, PoE tuki, LAN/WLAN
 HW group WLD2 Set: Vuotovahti, PoE tuki, LAN/WLAN HW group WLD2 Set: Vuotovahti, PoE tuki, LAN/WLAN HW group WLD2 Set: Vuotovahti, PoE tuki, LAN/WLAN HW group WLD2 Set: Vuotovahti, PoE tuki, LAN/WLAN HW group WLD2 Set: Vuotovahti, PoE tuki, LAN/WLAN

HW group WLD2 Set: Vuotovahti, PoE tuki, LAN/WLAN

434,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tulot: 4x vuotovahtikaapeli. Sisältää 2m liitäntäkaapelin + 2m vuotovahtikaapelin ja virtalähteen.

Tuotenumero 600787

WLD2 on WiFi / Ethernet-vuotovahtin, joka tukee WWW:tä, SNMP:tä, sähköposteja ja PoE:tä. Se käyttää jopa 4 erittäin herkkää anturikaapelia. Hälytykset laukaisevat pienimmätkin nestemäärät, kuten kondensoituminen ilmastointiputkista tai vesivuodot yleensä. Saat hälytykset ennen kalliita vaurioita. Tulvien lisäksi laite havaitsee irrotetut tai vaurioituneet anturikaapelit luotettavuuden lisäämiseksi.

WiFi-yhteyden ansiosta WLD2-vesivuotoilmaisin voidaan asentaa syrjäisiin paikkoihin. Tulvan sattuessa se voi lähettää hälytyksen sähköpostitse, SNMP Trappina tai SensDesk-pilveen. HW-ryhmän ulkoisen SMS-yhdyskäytävän avulla se voi lähettää tekstiviestin tai soittaa puhelinnumeroon. Tietysti kriittisissä sovelluksissa se voi myös kommunikoida langallisen Ethernet-yhteyden kautta, ja sitä voidaan käyttää PoE:n kanssa.

WLD2 voidaan kytkeä SensDesk-portaaliin käyttämällä HWg-Push-protokollaa, samoin kuin tavallisiin valvontajärjestelmiin SNMP- ja SNMP Trap -tuen ansiosta. Tulvat voidaan ilmaista myös vaihtamalla etälähtö (esim. Rele) verkon yli (Box-2-Box-tila Poseidon2- tai Damocles2-yksiköllä), riippumatta jokaisesta anturikaapelista.

Verrattuna HWg-WLD: hen, WLD2:een voidaan kytkeä jopa 4 riippumatonta ilmaisinkaapelia vuotojen tarkemman paikantamisen helpottamiseksi.

 • Yksinkertainen asennus, tuki automaattiselle verkonmääritykselle DHCP: n kautta.
 • Intuitiivinen WWW-käyttöliittymä nopeaan ja helppoon asennukseen.
 • Kyky kommunikoida WiFi: n (ulkoinen antenni laajalle alueelle, tuki 2,4 GHz, 2,11 b / g / n) ja Ethernet-yhteyden kanssa samanaikaisesti.
 • Tuki jopa 4 anturikaapelille (kukin enint. 85m).
 • Anturikaapeli voidaan kiinnittää kiinnittimillä tai teipillä.
 • WLD2 ilmoittaa seuraavista tiloista: OK / tulvii / anturikaapelin vika.
 • Tulvavaroitukset voidaan lähettää tavallisena sähköpostina tai tekstiviestinä (SMS) HW-ryhmältä saatavan SMS-yhdyskäytävän kautta.
 • Havaituista vuodoista tai WLD-anturikaapelin katkeamisista voidaan ilmoittaa aktivoimalla relelähtö Poseidon2- tai Damocles2-yksikössä Ethernetin kautta.
 • WLD2 voidaan asentaa helposti seinälle tai 19 "kaapiin.
 • Virtalähde PoE:n kautta tai ulkoisesta sovittimesta.

Lue lisää: HW group - Monitor and Remote Control