LAN tiedonkeruuyksikkö pilvipalvelulla Newsteo langattomille dataloggereille | Newsteo Indoor Ethernet Gateway
LAN tiedonkeruuyksikkö pilvipalvelulla Newsteo langattomille dataloggereille | Newsteo Indoor Ethernet Gateway LAN tiedonkeruuyksikkö pilvipalvelulla Newsteo langattomille dataloggereille | Newsteo Indoor Ethernet Gateway LAN tiedonkeruuyksikkö pilvipalvelulla Newsteo langattomille dataloggereille | Newsteo Indoor Ethernet Gateway
Newsteo

LAN tiedonkeruuyksikkö pilvipalvelulla Newsteo langattomille dataloggereille | Newsteo Indoor Ethernet Gateway

Tuotenumero PFKI-COL22-004

Ethernet Collector kerää mittaustiedot langattomilta dataloggereilta ja lähettää tiedot edelleen Newsteo pilvipalveluun.

564,20 €
Sisältää alv. 24.00 %

Newsteon langattomat mittausratkaisut koostuvat seuraavista komponenteista:

1. DATALOGGERIT

Dataloggerit sijoitetaan paikkoihin, joiden lämpötilaa ja kosteutta halutaan mitata sekä monitoroida. Dataloggerit ovat itsenäisiä yksiköitä, jotka lähettävät mittaustulokset Collectorille käyttäen vapaata ja veloituksetonta RF-ISM (868MHz) radiokanavataajuutta. Standardikokoonpanossa dataloggereissa on 1/4- tai 1/2 -aallonpituuden antennit, joiden lisäksi on saatavilla toistimia/vahvistimia ja täyden aallonpituuden antenneja kantaman parantamiseksi (kantama tyypillisesti 200m - 900m riippuen käytetystä dataloggerista, antennista ja asennusympäristöstä).

Dataloggerit lähettävät mittaustulokset haluttaessa reaaliajassa tai määrätyin väliajoin Collectorille, joka lähettää tiedot edelleen Newsteo pilvipalveluun. Mikäli yhteyttä ei ole Collectorille, dataloggeri tallettaa mittaustulokset omaan muistiinsa, ja kun yhteys Collectorille on muodostettu uudestaan, lähettää dataloggeri mittaustulokset automaattisesti Collectorille. Tyypillinen dataloggerin muistikapasiteetti on 32000 mittaustapahtumaa aika ja päiväys tiedoilla. Myös Collectoreissa on varmistusmuisti, mikäli tietoliikenneyhteys on poikki pilvipalveluun.

2. WEBMONITOR PILVIPALVELU

Data loggereiden hallinta ja tiedonkeruu sekä analysointi hoidetaan keskitetysti pilvipalvelun kautta WebMonitor-käyttöliittymän kautta. 

Dataloggerit voidaan sijoittaa maantieteellisesti miten laajalle alueelle halutaan, jolloin dataloggerit ovat yhteydessä keskitettyyn Newsteo-palvelimeen joko 2G/3G tai Ethernet Collectorin kautta. Kaikkia dataloggereita hallinnoidaan keskitetysti pilvipalvelun ja WebMonitor-käyttöliittymän kautta, kuten myös mittaustulosten analysointi sekä raportointi tapahtuu WebMonitor-käyttöliittymän kautta. Käyttöliittymän kautta määritellään myös, kenelle dataloggereilta tulleet hälytykset lähetetään (email ja/tai tekstiviesti).

WebMonitorissa dataloggereiden hallinta, mittaustulosten analysointi ja raportointi hoidetaan Collector-kohtaisesti. Reaaliaikaiset hälytykset määritellään myös Collector-kohtaisesti eli kunkin mittauspaikan (=Collector ja siihen kuuluvat dataloggerit) alle voidaan määritellä email-listat, jolloin hälytykset menevät mittauspaikan paikallisille vastaaville. Hälytykset lähetetään mm. seuraavanlaisista tapahtumista:

  • Dataloggerin mittaustulos alittaa/ylittää hälytysrajat
  • Collectorin virransyöttö on katkennut
  • Dataloggerin paristo on loppumassa

Pilvipalvelu on saatavillla eri sopimusjaksoilla:

  • 12 kk: 320,00€ (alv 0%)
  • 24 kk: 430,00€ (alv 0%)
  • 36 kk: 530,00€ (alv 0%)

Lisätietoja valmistajan tuotesivuilta: Collector

Katso alhaalta saatavilla olevia dataloggereita.

Koko valikoima valmistajan sivuilta: