Tablet HarnessHook ammattikäyttöön suunniteltu ergonominen kantoteline säädettävällä tablettitelineellä.
Tablet HarnessHook ammattikäyttöön suunniteltu ergonominen kantoteline säädettävällä tablettitelineellä. Tablet HarnessHook ammattikäyttöön suunniteltu ergonominen kantoteline säädettävällä tablettitelineellä. Tablet HarnessHook ammattikäyttöön suunniteltu ergonominen kantoteline säädettävällä tablettitelineellä. Tablet HarnessHook ammattikäyttöön suunniteltu ergonominen kantoteline säädettävällä tablettitelineellä. Tablet HarnessHook ammattikäyttöön suunniteltu ergonominen kantoteline säädettävällä tablettitelineellä. Tablet HarnessHook ammattikäyttöön suunniteltu ergonominen kantoteline säädettävällä tablettitelineellä. Tablet HarnessHook ammattikäyttöön suunniteltu ergonominen kantoteline säädettävällä tablettitelineellä.

Tablet HarnessHook ammattikäyttöön suunniteltu ergonominen kantoteline säädettävällä tablettitelineellä.

Tuotenumero U0464

Tablet HarnessHook ja HarnessPro ovat Ruotsissa valmistettuja tablettien ja kannettavien tietokoneiden ergonomisia kantotelineitä ja -valjaita.

384,40 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tablettien ammattimaiseen hands-free -käyttöön suunniteltuja säädettävällä asennustetelineellä varustettuja HarnessHook -kantotelineitä on kehitelty useiden vuosien ajan asiakkaiden kanssa huomioiden eri käyttökohteiden sekä -tapojen asettamat vaatimukset ja tarpeet. Rakenteellisissa ominaisuuksissa on erityisesti kiinnitetty huomiota ergonomiaan, jotta HarnessHookin käyttö on miellyttävää jopa kokonaisen työpäivän ajan. HarnessHook on sen valmistajan patentoima ratkaisu ja se soveltuu sekä naisten että miesten käyttöön.

HarnessHook on erittäin kevyt, se on helppo laittaa päälle ja ottaa pois päältä, joiden lisäksi sitä voi myös säätää käyttäjälle juuri sopivaksi. Tablettien kiinnityksessä kiinnitysvarteen käytetään sekä laitevalmistaja-kohtaisia asennustelineitä että myös ns. yleistelineitä. Toimitamme tarvittaessa ruotsalaisen valmistajan Brodit ja amerikkalaisen valmistajan RAM Mount tablettitelineitä käytettäväksi HarnessHook-kiinnitysvarressa.

Käyttäjä voi säätää tabletin juuri oikealle työskentelykorkeudelle, jonka lisäksi käyttäjä voi myös asettaa (säätää ylös- tai alaspäin) HarnessHook -kiinnitysvarren haluamaansa lukittavaan asentoon. Kiinnitysvarsi voidaan lukita myös täysin yläasentoon, kun työvaiheessa ei tarvitse käyttää tietokonetta. Lisäksi kiinnitysvarren pituutta voidaan säätää (mutterikiinnitys), jolloin tabletti saadaan halutulle työskentelyetäisyydelle vartalosta.

Lisävarusteena saatavana erillinen tarvikevyö, jonka rakenne mahdollistaa lisäksi erilaisten työvälineiden ja laukkujen kiinnittämisen vyöhön käyttämällä klipsejä ja/tai S-koukkuja.