Tablet HarnessPro ammattikäyttöön suunnitellut ergonomiset valjaat säädettävällä tablettitelineellä.
Tablet HarnessPro ammattikäyttöön suunnitellut ergonomiset valjaat säädettävällä tablettitelineellä. Tablet HarnessPro ammattikäyttöön suunnitellut ergonomiset valjaat säädettävällä tablettitelineellä. Tablet HarnessPro ammattikäyttöön suunnitellut ergonomiset valjaat säädettävällä tablettitelineellä. Tablet HarnessPro ammattikäyttöön suunnitellut ergonomiset valjaat säädettävällä tablettitelineellä. Tablet HarnessPro ammattikäyttöön suunnitellut ergonomiset valjaat säädettävällä tablettitelineellä.

Tablet HarnessPro ammattikäyttöön suunnitellut ergonomiset valjaat säädettävällä tablettitelineellä.

Tuotenumero U0300-0305

Tablet HarnessHook ja HarnessPro ovat Ruotsissa valmistettuja tablettien ja kannettavien tietokoneiden ergonomisia kantotelineitä ja -valjaita.

471,20 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tablettien ammattimaiseen hands-free -käyttöön suunniteltuja säädettävällä asennustelineellä varustettuja HarnessPro -valjaita on kehitelty useiden vuosien ajan asiakkaiden kanssa huomioiden eri käyttökohteiden sekä -tapojen asettamat vaatimukset ja tarpeet. Rakenteellisissa ominaisuuksissa on erityisesti kiinnitetty huomiota ergonomiaan, jotta valjaiden käyttö on miellyttävää jopa kokonaisen työpäivän ajan.

Tablettien kiinnityksessä kiinnitysvarteen käytetään sekä laitevalmistaja-kohtaisia asennustelineitä että myös ns. yleistelineitä. Toimitamme tarvittaessa ruotsalaisen valmistajan Brodit ja amerikkalaisen valmistajan RAM Mount tablettitelineitä käytettäväksi HarnessPro-kiinnitysvarressa.

Käyttäjä voi säätää tabletin juuri oikealle työskentelykorkeudelle, jonka lisäksi käyttäjä voi myös asettaa (säätää ylös- tai alaspäin) HarnessPro -kiinnitysvarren haluamaansa lukittavaan asentoon. Kiinnitysvarsi voidaan lukita myös täysin yläasentoon, kun työvaiheessa ei tarvitse käyttää tietokonetta. Lisäksi kiinnitysvarren pituutta voidaan säätää (mutterikiinnitys), jolloin tabletti saadaan halutulle työskentelyetäisyydelle vartalosta.

HarnessPro -malliin on saatavilla runsaasti lisävarusteita, kuten esimerkiksi tarvikevyö, selkä- ja mahareppu sekä sivulaukkuja. Tarvikevyön rakenne mahdollistaa lisäksi erilaisten työvälineiden ja laukkujen kiinnittämisen vyöhön käyttämällä klipsejä ja/tai S-koukkuja.