Aranet - Langattomat anturit

Aranet valmistaa langattomia mittaus- ja monitorointiratkaisuja ympäristöolosuhteiden valvontaan. Ratkaisut muodostuvat Aranet PRO tai MINI -tukiasemasta ja siihen langattomasti kytketyistä antureista. Aranet PRO -tukiaseman hinnassa on mukana SensorHub-ohjelmisto mittaustulosten seurantaan, raportointiin ja hälytysten valvontaan. Lisäksi on saataville erikseen veloitettava Aranet Cloud -pilvipalvelu, joka on mahdollista asentaa myös asiakkaan omalle serverille. 

Sen mukaan, kuinka monta anturia vaaditaan, käyttäjä voi valita kolmesta Aranet PRO -versiosta - Aranet PRO 12, Aranet PRO 50 ja Aranet PRO 100. Aranet MINI on taasen täydellinen ratkaisu lämpötilan ja kosteuden tarkkailuun, jos vaaditaan tarkkuutta, autonomiaa ja pitkää kantamaa; MINI tukiasemaan voidaan kytkeä max. 12 langatonta anturia.

Antureiden ominaisuuksiin kuuluu erittäin pitkä kantama, joka parhaimmillaan voi olla jopa 3km (näköetäisyys eli ilman esteitä). Lisäksi antureissa on vaihdettavat akut, joiden käyttöaika on tyypillisesti 6 - 10 vuotta (riippuu mittaustiheydestä sekä akun ja anturin tyypistä).

Aranet4 anturit ovat suunniteltu erityisesti sisäilman laadun mittaamiseen ja valvontaan. Langaton Aranet4 PRO ja HOME anturi on yksinkertainen ja mielenkiintoinen tapa valvoa sisäilman laatua - se on pieni, kannettava, helppo käyttää ja antaa sinulle tiedon, kun valvotut tasot ovat epäterveellisiä. Voit ottaa tämän laitteiston minne ikinä menetkin ja olla aina tietoinen ympäristön ilmanlaadusta. Laitteessa on myös energiatehokas e-ink-näyttö, joka varmistaa akun erittäin pitkän käyttöiän.


  • Näkymä