ControlByWeb - Ethernet I/O

ControlByWeb Ethernet I / O -tuotteet on suunniteltu erittäin luotettaviksi web-ohjauksessa ja sähkölaitteiden valvonnassa. Niissä on erilaisia I / O-tuotteita, kuten alkuperäinen WebRelay ™, joka on verkko-ohjattu rele, jossa on digitaalinen tulo, joka kehitettiin jo vuonna 2005. ControlByWeb on sittemmin valmistanut huippuluokan tuotteita teollisuuden automaatioon, tiedonkeruuseen ja seurantaan.

Monet heidän tuotteistaan sisältävät erilaisia tuloja ja lähtöjä, kuten releet, digitaaliset tulot, analogiset tulot, 1-johdinväylä lämpötilan ja kosteuden seurantaan jne., joita voidaan käyttää sisäänrakennetun ohjelmistonsa kanssa sähkölaitteiden kauko-ohjaukseen / valvontaan. Suurin osa heidän I / O-tuotteistaan tukee sähköposti-ilmoituksia, ajoitusta, kirjaamista, BASIC-tulkkia, viestintää useiden protokollien (Modbus TCP/IP, SMTP, SNMP V1/2C/V3, XML, JSON, HTTP, HTTPS ja SSL) kanssa ja monia muita ominaisuuksia.

Kaikissa ControlByWeb-tuotteissa on sisäänrakennetut verkkopalvelimet, ja niitä voidaan määrittää, valvoa ja hallita verkkoselaimella. Lisäksi heidän tuotteitaan voidaan valvoa ja hallita mukautetuilla tietokonesovelluksilla sekä CBW Mobile -sovelluksella kaikille älypuhelimille ja tableteille. Eikä tarvita erityisohjelmistoja, ei ajureita asennettavaksi eikä kuukausiveloituksia! 

Tuotteet jaetaan kahteen ryhmään: (1) Modular I/O -tuotteet, jotka koostuvat Ethernet I/O -kontrollereista ja niihin kytketyistä I/O-moduuleista. Modular I/O -tuotteet voivat myös ohjata (2) Stand-Alone -tuotteita, joita tyypillisesti käytetään yksittäin, osana isompaa kokonaisuutta tai Peer-to-Peer tavalla.

Alla oleva kuva havainnollistaa ControlByWeb-tuotteiden käyttötavat:

Oheisen linkin kautta löydät ohjeita, kuinka saat yhteyden ControlByWeb-moduuleihin internetin kautta: Accessing CBW Modules from Internet

Löydät myös esimerkkejä sovelluksista, joissa käytetään ControlByWeb-tuotteita: Application Examples

  • Näkymä