HW group - Etämonitorointi

HW group valmistaa IoT-, etämonitorointi- ja ohjausratkaisuja ICT, teollisuuden ja kaupan aloille. Tyypillisiä käyttökohteita ovat ympäristöolosuhteiden valvonta, HVAC ohjaus ja monitorointi, vuotovahdit, energian mittaus sekä prosessin ohjaus.

Ratkaisut koostuvat tyypillisesti monitorointilaitteesta, johon voidaan kytkeä 1-Wire / 1-Wire UNI antureita ja digitaalisella lähdöllä varustettuja ilmaisimia. Lisäksi tietyillä laitteilla on mahdollista toteuttaa myös releiden ohjaus. Laitteiden tietoliikenneyhteyksinä toimivat 2G/3G/LTE, WLAN tai LAN. Laitteissa on sisäinen web-palvelin ja ne tukevat tyypillisesti HTTPs, IPv6 ja SNMPv3 protokollia. 

Laitteiden hallintaan ja niihin kytkettyjen antureiden monitorointiin asiakkaalla on käytössä myös ilmainen SensDesk IoT web-portaali. Ilmainen versio pitää sisällään max. kolme monitorointilaitetta (laitteisiin kytkettyjen antureiden/ilmaisimien määrää ei ole rajoitettu). Mikäli sinulla tulee olemaan enemmän kuin kolme laitetta, ota yhteys myyntiimme. 

Voit tutustua SensDesk -demoympäristöön oheisen linkin kautta: SensDesk Demo. Lisäksi erillinen osio HW groupin sivulla: Getting started with SensDesk. Tutustu HW groupin koko tuotevalikoimaan: HW group tuotekatalogi

  • Näkymä
186,00 €